Скрита камера

Is she going to say yes – или как направихме първата си „Скрита камера“

Това е публикация за една скрита камера, за един интересен ангажимент, който приехме с голямо удоволствие, като истински любители на шпионските игри.

Нашият добър приятел, брат и партньор – Тихомир Йорданов ни звънна една вечер преди 3 седмици с предложение да направим скрита камера на едно предложение за брак. Разбира се бяхме съгласни и много ентусиазирани.

Видяхме се с бъдещия жених и смелчага и обсъдихме какво и как да направим. Огледахме мястото, избрахме най-подходящата маса и разположение на нищо не очакващата избраница на сърцето му.

Заговорът беше стратегически замислен и всички с изключение на нея бяха подготвени и знаеха задачите си. Приятелките и щяха да дойдат по-рано, на уж съвсем неангажиращата приятелска среща на няколко момичета и разбира се щяха да заемат всички места, освен нейното, което бяхме набелязали предварително.

Ние, заедно с Митко – момчето с китарата, заехме съседната маса и бяхме перфектните случайни клиенти на заведението. Тук е момента да кажем, че бяхме в Happy в Лозенец и сме изключително благодарни на целия персонал, които майсторски участваха в нашия заговор.

И така очаквания ден настъпи и 3 часа преди уговорения час на „момичешката среща“ бяхме на място, за да подготвим техниката. Уж много време, но до 10 минути преди тя да влезе хвърчахме насам натам с камери и микрофони. Както и да е – успяхме успешно да разположим общо 5-те камери и зачакахме.

Всичко мина по план и с удоволствие представяме резултата от тази наша авантюра. Момчета, бъдете смели и ни се обадете, за вашите най-важни моменти в живота – за нас ще удоволствие да бъдем там!