Фотография


Занимаваме се с фотография повече от десет години, като през последните шест тя стана неразделна част от нашето ежедневие и се превърна в работа, която обичаме и не бихме заменили с друга. Основните ни насоки са в сферата на сватбената и портретната фотография, но можем да поемем ангажименти и в други жанрове. Провокирайте ни и ще Ви дадем възможност да проверите нашите качества!


Кинематография


Кинематографията ни вълнува от сравнително скоро, но за сметка на това сме ѝ се отдали напълно. Целим предлаганото от нас сватбено видеозаснемане да бъде вълнуващо и различно. Помага ни богатият опит на фотографи и дизайнери, както и огромното желание да създаваме нещо красиво и вдъхновяващо. Сватбеното видео ще бъде наша основна цел и мотивация през следващите години, но с удоволствие бихме участвали във всеки един Ваш интересен видео проект.


Техника и Умения


Ние сме много взискателни към техниката, която използваме и я обновяваме често. Работим с пълно-форматни HDSLR камери от Sony и Canon, като в арсенала ни има пълен набор от светлочувствителни обективи, които ни дават гъвкавост и творчески възможности. Използваме стабилизираща техника, както и дрон за драматични кадри от въздуха. Обръщаме голямо внимание и на звукозаписа. Използваме цялата ни налична техника без допълнително оскъпяване.


Свободно време


Свободното ни време е отдадено на семействата, но не сме изоставили и хобито, което наред с фотографията, ни събра заедно - планинарството. Поради сезонната натовареност успяваме да поемем глътка чист въздух от високо основно през зимата, но именно тогава планината е най-голямо предизвикателство за нас. Обожаваме студените нощи в палатката, а мразовитите изгреви и залези ни зареждат с безкрайна енергия и вдъхновение.


Социални мрежи


Ако харесвате нашите фотографии и видео проекти, не се колебайте да ни последвате в някой от популярните социални мрежи: Facebook, Instagram, PinterestVimeo и Google+ 
Там ние споделяме актуални неща от света на сватбената фотография и видеозаснемане, както и любимите ни портретни и пейзажни фотографии.