Кинематография

Сватбената кинематографията в последните години се развива изключително бързо. Много от нас помнят дългите и безумно скучни сватбени видеокасети интересът, към които се изчерпва с 1-2 гледания. За щастие, този начин на заснемане до голяма степен остава в миналото и с напредване на технологиите, възможността да се създава продукт с филмова визия и усещане извън киностудията, отвори едни нови хоризонти пред авторите на сватбено видео. Заснемането на качествена картина и звук във всякакви условия издигна сватбеното видеозаснемане от нещо досадно и скучно до нещо вълнуващо и интересно, съдържащо в себе си елементите на съвременната кинематография. Разбира се, за нашия екип това бе една логична стъпка в развитието, защото като хора, работещи в сферата на фотографията, графичния дизайн и музиката, кинематографията  се оказа един нов език за изразяване, език с една много по-богата азбука.

Фотография

Занимаваме се с фотография повече от 15 години. Основните ни насоки са в сферата на сватбената и портретната фотография. В два раздела сме споделили някои от любимите си кадри. В предлагания от нас пакет "Фото и Видео" с двама видеооператора и фотографа, работим с нашия приятел и колега, сватбения фотограф Тихомир Йорданов с чиято работа можете да се запознаете ТУК.

Техника и Умения

Изключително сме взискателни и безкомпромисни към техниката, която използваме. Оборудването ни включва: кино камера Sony FX6, безогледални пълноформатни камери: a7SIII,  светлосилни обективи Zeiss и Sigma Art, аудио рекордери и микрофони Zoom, Tascam и Rode, стабилизиращи системи DJI Ronin, дрон Mavic 3 и др. Имаме възможност да предложим видеозаснемане в най-високо качество 4К/120p. Допълнителна информация за техниката, която използваме и защо е важна за работа ни можете да прочете по-подробно в нашия блог. За нас, обаче всички тези неща са на заден план, защото сватбеният филм е емоция, а тя не се постига само с брой пиксели и технически спецификации. Точно тук е нашата роля, като автори, да уловим и пресъздадем тази емоция, като я заснемем по най-добрия начин. Винаги използваме между 2 и 3 камери в зависимост от ситуацията. Това помага за създаването на динамичен и вълнуващ монтаж, с който разказваме историята. Накрая прилагаме цветни корекции (grade), които подсилват филмовото усещане. За да не разграничаваме качеството на крайния продукт, който може да предложим, използваме цялата налична техника, с която разполагаме, без допълнително оскъпяване.

Свободно време

Свободното ни време е отдадено на семействата, но не сме изоставили и хобито, което наред с фотографията, ни събра заедно - планинарството. Поради сезонната натовареност успяваме да поемем глътка чист въздух от високо, основно през зимата, но именно тогава планината е най-голямо предизвикателство за нас. Обожаваме студените нощи в палатката, а мразовитите изгреви и залези ни зареждат с безкрайна енергия и вдъхновение.

Социални мрежи

Ако харесвате нашите фотографии и видео проекти, не се колебайте да ни последвате в някои от популярните социални мрежи: Facebook, Instagram, PinterestVimeo и Google .
Там ние споделяме актуални неща от света на сватбената фотография и видеозаснемане, както и любимите ни портретни и пейзажни фотографии.